Gratineret pasta med kylling

Gratineret pasta med kylling

Mums for en lækker ret!!! Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

90g fuldkornspasta (ukogt)

300g kyllingeinderfilet

170g champignoner

1 løg

1 fed hvidløg

1 dåse hakkede tomater

1 dl. cremefine 7%

1 spsk. tørret oregano

2 håndfulde frisk spinat

40g revet mozzarella (max. 16%)

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Kog pastaerne i ca. 5 min. (til der stadig er lidt bid i). Skær kyllingefileterne i mundrettestørrelser, skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte, skær løget i små tern og hak hvidløget fint. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kyllingestykkerne. Tilsæt champignoner, løg og hvidløg og lad det stege i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, cremefine og oregano og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Kom pastaerne i et lille ildfastfad, fordel sovsen ovenpå og top med revet mozzarella. Bag retten i ovnen i ca. 15 min ved 200 grader, til osten har fået en lækker gylden farve. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.

Kontakt mig

  Hvad får du i en
  personlig kostplan hos mig

  Ingen binding

  Personlig kostplan

  Online

  kr. 899,-

  Personlig kostplan

  inkl. 1 opfølgning

  kr. 1149,-

  Personlig kostplan

  inkl. 3 opfølgning

  kr. 1549,-

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd