Gratineret pasta med kylling
Mums for en lækker ret!!! Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
90g fuldkornspasta (ukogt)
300g kyllingeinderfilet
170g champignoner
1 løg
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
1 dl. cremefine 7%
1 spsk. tørret oregano
2 håndfulde frisk spinat
40g revet mozzarella (max. 16%)
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog pastaerne i ca. 5 min. (til der stadig er lidt bid i). Skær kyllingefileterne i mundrettestørrelser, skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte, skær løget i små tern og hak hvidløget fint. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kyllingestykkerne. Tilsæt champignoner, løg og hvidløg og lad det stege i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, cremefine og oregano og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Kom pastaerne i et lille ildfastfad, fordel sovsen ovenpå og top med revet mozzarella. Bag retten i ovnen i ca. 15 min ved 200 grader, til osten har fået en lækker gylden farve. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.