Cremet perlebyg med spinat og champignoner
Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
90g perlebyg
200g brune champignoner
150g cherrytomater
60g frisk spinat
1 løg
1 fed hvidløg
400g hakket svinekød 4-7% (kylling kan også bruges)
½ spsk. tørret timian
2 dl. Cremefine 7%
Salt & peber
Fremgangsmåde:
Kog perlebyg efter anvisningen på pakken. Rens og skyl champignonerne og skær dem i små tern. Skyl cherrytomaterne og spinaten og skær cherrytomaterne i kvarte. Steg champignoner på en varm pande, til det er gyldne. Tag champignonerne af pande og stil dem til siden. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Svits løg, hvidløg og kød i en dyb gryde. Tilsæt cherrytomater, cremefine og tørret timian og lad retten simre i ca. 10 min. Tilsæt spinaten og pelebyg og smag til med salt og peber. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.