Cremet pastasalat
Pastasalat er noget der hører sommeren og grillvejret til! Her har jeg lavet en lækker cremet pastasalat med peberfrugt og tomater, toppet med kalkunbacon. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
90g fuldkornspaghetti (ukogt)
125g kalkunbacon
2 stk. peberfrugter
200g-250g cherrytomater
1,5 dl. skyr eller creme fraiche 9%
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. karry
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog pastaerne i en gryde med letsaltet vand og overhæld dem med kold vand. Skær kalkunbaconen i små tern, læg stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. Skær peberfrugterne i små tern og halver tomaterne. Rør skyr eller creme fraiche, mayonnaise og karry sammen. Vend karrydressingen sammen med pasta, peberfrugt og tomater og smag til med salt og peber. Top med kalkunbacon og drys evt. med friskt hakket basilikum. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise din proteiner til.