Chokoladeboller

Mmmh chokoladeboller! Skal de piftes ekstra op, så kan jeg virkelig anbefale at spise dem med et lag af EASIS hazelnut spread. Opskriften er beregnet til 10 stk.

Ingredienser:

4 æg

25g kokosmel

2 spsk. Sukrin Gold

4 spsk. rapsolie

2 spsk. fiberHUSK

1 spsk. bagepulver

50g chokolade min. 70%

Lidt salt

Fremgangsmåde:

Pisk æg og Sukrin luftigt. Hak chokoladen i små stykker og vend alle ingredienserne op i æggemassen. Lad dejen stå i 10 min. Brug to spsk. til at fordele passende størrelser boller på en bageplade. Bag bollerne ved 175 grader i ca. 15 min.     

Til dig der følger en personlig kostplan:Du kan spise 1 stk. chokoladebolle som et mellemmåltid.

Call Now Button

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd