Chili con carne

Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

400-500g hakket oksekød 4-7%

1 tsk. stødt spidskommen

1 tsk. kanel

1/2-1 tsk. chiliflager

1 fed hvidløg

1 løg, fint hakket

1 dåse hakkede tomat

100g drænet røde kidney bønner

20g chokolade min. 70%

Salt og peber

 

Tortillachips:

1 fuldkorns tortilla

Olie

Salt

 

Guacamole:

1 moden avocado

2 spsk. skyr

1 lille fed hvidløg

1 spsk. citronsaft

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Kom lidt olie i en gryde og svits krydderierne, løg, hvidløg og oksekød heri. Vend hakkede tomater og kidney bønner op i gryden. Tilsæt chokolade, salt og peber. Lad det simre ved svag varme. Tortillachips: Pandekagen pensles med olie og skæres i mindre stykker. Placer stykkerne på en bagerist beklædt med bagepapir, drys med salt og bag dem i ovnen ved 175 grader i 6-8 min. Guacamole: Mos avokadoen, pres hvidløg og bland alle ingredienserne sammen.

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.

Call Now Button

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd