Brunede jordskokker

Brunede jordskokker

Her har jeg lavet brunede jordskokker som et sundere alternativ til brunede kartofler. Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

600g jordskokker

2 spsk. flydende margarine (lavet på raps- eller olivenolie)

6 spsk. sukrin Gold

 

Fremgangsmåde:

Skræl jordskokkerne og skær dem i mundrette størrelser. Kog jordskokkerne møre i ca. 7 min. og la dem køle af. Varm en pande op med flydende margarine og Sukrin gold. Skyl jordskokkerne under koldt vand og steg dem på panden til de er gyldne.

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise den rette mængde protein til denne ret.

 

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd