Brombærtærte
Skulle det være et stykke af denne lækre tærte til eftermiddagskaffen? Spises evt. tærten med Cheasy skyr vanilje eller en kugle Easis vaniljeis. Opskriften er beregnet til 8 pers.
Ingredienser:
50g hasselnødder
25g mandler
25g kokos
2 æg
20g rugmel
½ tsk. kanel
2 tsk. bagepulver
5 spsk. Sukrin Gold
½ dl. rapsolie
150g brombær
Fremgangsmåde:
Blend hasselnødder, mandler og kokosmel sammen i en blender. Pisk æg og Sukrin Gold luftigt, og vend olien heri. Bland de øvrige ingredienser (undtagen brombær) sammen i en skål for sig og vend det i æggemassen. Til sidst vendes brombær i dejen. Smør en tærte- eller springform med olie, kom dejen heri og bage tærten ved 175 grader i ca. 30 min. Lad tærten køle af. Drys evt. med Sukrin Melis og pynt med brombær.
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise 1 stk. kage som et mellemmåltid.