Bagt grønkålssalat
Grønkål er en skøn efterår/vintergrønsag og den bliver bestemt ikke mindre skøn af at komme en tur i ovnen. Her har jeg lavet en grov salat med bagt grønkål, rød spidskål, æbler, granatæblekerner og en olie/eddike-dressing. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
150g fint hakket grønkål
½ spidskål
1 stk. æble
100g granatæblekerner
4 spsk. olivenolie
1 spsk. eddike
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Vend grønkålen med 2 spsk. olivenolie og lidt salt. Fordel grønkålen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 10 min. ved 130 grader varmluft. Snit spidskålen fint – brug evt. et mandolinjern. Skyld æblet og skær det i små tern. Rør 2 spsk. olivenolie sammen med eddiken. Vend grøntsagerne sammen med olie/eddike-dressingen og smag til med salt og peber. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise protein til denne ret.