Asiatisk nudelsalat
Denne salat er knasende, saftig og fuld af smag – og går godt sammen med både kød, fisk og fjerkræ! Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
90g fuldkorns nudler (ukogt)
1/3 spidskål
2 stk. gulerødder
125g sukkerærter
3 spsk. soja
2 spsk. olivenolie
Saften fra 1 lime
1 håndfuld koriander
1 chili
Fremgangsmåde:
Kog nudlerne som anvist på pakken, og overhæld dem med kold vand inden de vendes i salaten. Snit spidskålet, skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler, skyl sukkerærterne og skær dem evt. over på langs. Rør soja, olivenolie og limesaft sammen. Vend dressing og grøntsagerne sammen, og vend herefter nudlerne i. Drys med koriander og friskt hakket chili.
Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise dine proteiner til denne salat.