Æggekage med sprød bacon

Æggekage med sprød bacon

Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

4 æg

½ tsk. bagepulver

125g kalkunbacon

Purløg

Salt og peber

2 skiver rugbrød

Fremgangsmåde:

Læg kalkunbacon på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen ved 225 grader i 12-15 min. Pisk æg, bagepulver, salt og peber sammen og hæld massen på en varm pande med lidt olie. Steg æggekagen gylden på undersiden og kom den herefter i ovnen og bag den ved 100 grader i 10-12 min. Skær rugbrød i halve og lun skiverne i ovnen og smør evt. med Philadelphis light.

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad sammen med grøntsager.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd