Æblemuffins

Opskriften er beregnet til 9 stk.

Ingredienser:

2 store æbler

3 æg

4 spsk. Sukrin Gold

40g mandler (blendes til mandelmel)

2 spsk. fiberHUSK

1 tsk. bagepulver

2 spsk. rapsolie

½-1 tsk. stødt kanel

10g hasselnødder

Fremgangsmåde:

Skræl æblerne og skær dem i terne (gem evt. ¼ æble til topping). Kom æblestykkerne i en gryde, kom vand i gryden så det dækker bunden, kog æblerne møre og lad det køle af. Pisk æg og Sukrin Gold meget luftigt og vend de andre ingredienser i æggemassen, på nær hasselnødderne. Lad dejen stå i 10 min. Kom dejen i muffinsformene og pynt med hakket hasselnødder og skiver af æble. Bages ved 175 grader i ca. 20 min.     

Til dig der følger en personlig kostplan: 1 stk. muffin kan spises som et mellemmåltid.

Call Now Button

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd