Æblemuffins
Opskriften er beregnet til 9 stk.
Ingredienser:
2 store æbler
3 æg
4 spsk. Sukrin Gold
40g mandler (blendes til mandelmel)
2 spsk. fiberHUSK
1 tsk. bagepulver
2 spsk. rapsolie
½-1 tsk. stødt kanel
10g hasselnødder
Fremgangsmåde:
Skræl æblerne og skær dem i terne (gem evt. ¼ æble til topping). Kom æblestykkerne i en gryde, kom vand i gryden så det dækker bunden, kog æblerne møre og lad det køle af. Pisk æg og Sukrin Gold meget luftigt og vend de andre ingredienser i æggemassen, på nær hasselnødderne. Lad dejen stå i 10 min. Kom dejen i muffinsformene og pynt med hakket hasselnødder og skiver af æble. Bages ved 175 grader i ca. 20 min.
Til dig der følger en personlig kostplan: 1 stk. muffin kan spises som et mellemmåltid.