Æblecrumble

Æblecrumble

Æblecrumble er en af mine efterårsfavoritkager! Her har jeg lavet en simpel æblegrød og en sprød rugbrødscrumble med nødder, kokosmel og kanel. Server den evt. med Cheasy Skyr Vanilje eller EASIS vanilje is. Opskriften er beregnet til 6 personer.

 

Ingredienser:

500g æbler i små tern

2 spsk. sukrin Gold

1 dl. vand

 

Rugbrødscrumble:

1 skive rugbrød

1 spsk. rapsolie eller flydende margarine

25g kokosmel

50g hakket hasselnødder

2 spsk. Sukrin Gold

1 spsk. kanel

 

Fremgangsmåde:

Skræl og fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i små tern. Kom æbleternene, Sukrin Gold og vand i en kasserolle og kog æblerne møre i ca. 30 min. Mos æblerne og fordel grøden i en tærteform. Rugbrødscrumble: Smuldr rugbrødet fint og vend det sammen med de andre ingredienser. Fordel crumble på en bageplade beklædt med bagepapir og kom det i ovnen ved 180 grader i ca. 8-10 min. Til sidst drysses rugbrødscrumble ovenpå æblegrøden, klar til servering. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise en portion som 1 mellemmåltid.

 

 

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd