Æblecrumble
Æblecrumble er en af mine efterårsfavoritkager! Her har jeg lavet en simpel æblegrød og en sprød rugbrødscrumble med nødder, kokosmel og kanel. Server den evt. med Cheasy Skyr Vanilje eller EASIS vanilje is. Opskriften er beregnet til 6 personer.
Ingredienser:
500g æbler i små tern
2 spsk. sukrin Gold
1 dl. vand
Rugbrødscrumble:
1 skive rugbrød
1 spsk. rapsolie eller flydende margarine
25g kokosmel
50g hakket hasselnødder
2 spsk. Sukrin Gold
1 spsk. kanel
Fremgangsmåde:
Skræl og fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i små tern. Kom æbleternene, Sukrin Gold og vand i en kasserolle og kog æblerne møre i ca. 30 min. Mos æblerne og fordel grøden i en tærteform. Rugbrødscrumble: Smuldr rugbrødet fint og vend det sammen med de andre ingredienser. Fordel crumble på en bageplade beklædt med bagepapir og kom det i ovnen ved 180 grader i ca. 8-10 min. Til sidst drysses rugbrødscrumble ovenpå æblegrøden, klar til servering. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise en portion som 1 mellemmåltid.