Lasagnesuppe
Den her lasagnesuppe er supernemt at lave og smager vanvittigt godt! Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
1 stk. løg
2 fed hvidløg
100g gulerødder
½ squash
2 spsk. olivenolie
400g hakket oksekød
2 spsk. tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
7 dl vand
1 stk. grøntsagsbouillon
½ tsk. oregano
½ tsk. timian
½ tsk. basilikum
90g lasagneplader
Salt & peber
Evt. revet mozzarella (max 16%)
Fremgangsmåde:
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skræl gulerødderne og skyl squashen og skær dem i små tern. Varme en dyb gryde op med olivenolie og svits grøntsagerne. Tilsæt oksekødet og brun det god af. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, vand, bouillon, oregano, timian og basilikum og lad suppen simre i ca. 15-30 min. Knæk lasagnepladerne i mundrette stykker, kom dem i suppen med mellemrum (så de ikke klistre sammen) og kog dem med i ca. 10 min. Tilføj evt. lidt mere vand hvis du ønsker suppen tyndere. Smag til med salt og peber. Server suppen i skåle og top evt. med revet mozzarella. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.