Sprød kålsalat med granatæblekerner og kikærter

Sprød kålsalat med granatæblekerner og kikærter

Her har jeg lavet en skøn efterårs-/vintersalat! En sprød kålsalat med bagt grønkål, rød spidskål, kikærter og granatæblekerner og vend det hele med olivenolie og spidskommen. Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

100g fint hakket grønkål

2 spsk. olivenolie

½ spidskål (lille)

1 dåse kikærter

½ tsk. spidskommen

50g granatæblekerner

Evt. bredbladet persille

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Vend grønkålen med 1 spsk. olivenolie og lidt salt. Fordel grønkålen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 10 min. ved 150 grader varmluft. Snit spidskålen fint – brug evt. et mandolinjern. Skyl kikærterne. Rør 1 spsk. olivenolie sammen med spidskommen og vend det sammen med grønkålen, spidskålen og kikærterne og top med granatæblekerner og evt. bredbladet persille. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise protein til denne ret.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd