Tærte med ristede champignoner og rødløg
Lækker og velsmagende efterårstærte med ristede champignoner og rødløg. Opskriften er beregnet til 3 personer.
Tærtebund:
150g rugmel
½ dl. raps- eller olivenolie
1 dl. vand
Salt og peber
Fyld:
200g brune champignoner
1 rødløg
2 spsk. frisk timian
200g hytteost (max 4%)
4 æg
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Tærtebund: Bland rugmel, olie, vand, salt og peber i en skål. Fordel dejen i en springform og bag bunden ved 190 grader i 7 minutter. Fyld: Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern. Rens og skyl champignonerne og skær dem i små tern. Varm en pande op med lidt olivenolie og rist champignonerne og rødløget sammen med hakket timian. Bland hytteost, æg, champignoner, rødløg, salt og peber i en skål og fordel fyldet udover tærtebunden. Bag tærten ved 190 grader i ca. 30 min. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne tærte til aftensmad sammen med dine grøntsager.