Æggekage med kartofler og broccoli
Her har jeg lavet en billig og simpel ret med æg, hytteost, kartofler, broccoli og paprika. Spis den evt. sammen med tomater skåret i både. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
350g kartofler
½-1 broccoli
1 løg
2 spsk. olivenolie
4 æg
200g hytteost
1 tsk. paprika
Salt og peber
Evt. frisk timian eller oregano
Fremgangsmåde:
Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i skiver eller tern. Skyl broccolien og skær den i små buketter. Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Vend kartofler, broccoli og løg sammen med olivenolie, salt og peber og fordel det i et lille ildfastfad. Bag fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Pisk æg, hytteost, paprika, salt og peber sammen. Hæld æggemassen i fadet og bag æggekagen i ca. 10 min. Drys evt. friskhakket timian eller oregano på toppen. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.