Jordbærkage

Jordbærkage

Der findes ingen bedre kage om sommeren end jordbærkage! Her har jeg lavet en superlækker jordbærkage med mandelbund, EASIS kagecreme og selvfølgelig toppet med sommersøde jordbær.

 

Ingredienser:

200g mandler

3 æg

80g Sukrin

1 dl. rapsolie eller flydende margarine

250g ricotta

1 spsk. mandelessens

2 øko citroner

2 spsk. fiberHUSK

1 pose EASIS kagecreme

250g jordbær (eller andre bær)

Evt. Chokolade (min. 70%)

 

Fremgangsmåde:

Blend mandlerne til mandelmel i en minihakker. Pisk æg og Sukrin luftigt. Vend æggemassen sammen med mandelmel, olie eller margarine, ricotta, mandelessens, revet citronskal og fiberHUSK. Kom dejen i en smurt springform og bage bunden i ovnen ved 175 grader i ca. 35 min. Lad herefter bunden køle af. Lav kagecremen efter anvisningen på posen. Skyl jordbærrene og skær dem efter eget ønske. Fordel kagecreme på kagebunden og top herefter jordbær. Pynt evt. med finthakket chokolade. Velbekomme og rigtig god sommer!

 

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd