Nachos

Nachos

Nachos kan godt være en syndig spise, men det behøver det nødvendigvis ikke at være. Her har jeg lavet en version med krydret oksekød, hjemmelavet fuldkornstortillachips og en grov salsa. Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

2 store tortillapandekager (fuldkorn)

2 tsk. spidskommen

1 tsk. paprika

1 tsk. oregano

300g hakket oksekød (4-7%)

40g revet mozzarella (13%)

200g cherrytomater

1 rød peberfrugt

1 rødløg

Friske koriander

1 spsk. olivenolie

1 spsk. eddike

Creme fraiche 9%

Olivenolie

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Pensl tortillapandekagerne med lidt olivenolie og skær dem i mindre stykker. Placer stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med salt. Bag tortillachipsene i ovnen ved 175 grader i ca. 5 min. Varm en pande op med lidt olivenolie og svits spidskommen, paprika, oregano. Tilsæt hakket oksekød og steg det. Fordel tortillachipsene og hakket oksekød i et ildfastfad og top med revet mozzarella. Bag fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 7-10 min. Skær cherrytomaterne, rødløget og peberfrugten i små tern og hak korianderen fint. Vend det hele sammen med 1 spsk. olivenolie og eddike. Smag til med salt og peber. Server nachos med grov salsa og creme fraiche. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd