Tærte med feta, oregano og tomater

Tærte med feta, oregano og tomater
Den her tærte er virkelig lækker og passer perfekt til en lun solskinsdag evt. med en grønsalat på siden. Opskriften er beregnet til 3 personer.

Tærtebund:
150g rugmel
½ dl. raps- eller olivenolie
1 dl. vand
Salt og peber

Tærtefyld:
200g hytteost
3 æg
100g Cheasy feta
2 spsk. frisk oregano
100g cherrytomater
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Tærtebund: Rør alle ingredienserne sammen og fordel dejen i en tærteform smurt med raps- eller olivenolie. Bag tærtebunden ved 190 grader i ca. 7 min. Tærtefyld: Bland hytteost, æg, feta og hakket oregano sammen, og fordel fyldet udover tærtebunden. Skyl cherrytomaterne, skær dem i halve og fordel tomaterne i fyldet. Bag tærten ved 190 grader i ca. 35 min.

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne tærte til aftensmad sammen med dine grøntsager.

 

 

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd