Gratineret grøntsagsfad
Det her er en virkelig simpel og lækker ret og en super måde at få både protein og grønsager!! Kartofler og grøntsager vendt med æg og hytteost og toppet med revet mozzarella. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
350g kartofler
1 squash
1 snackpeber
1 løg
1 fed hvidløg
250g hytteost
3 æg
1 spsk. frisk eller tørret timian
40g revet mozzarella (max. 16%)
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Skyl squashen og snackpeberen og skær dem i små tern. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Rør hytteost, æg og timian sammen. Vend kartoflerne og grøntsagerne samme med hytteostblandingen, salt og peber. Kom det i et lille ildfastfad og bag det i ovnen i ca. 30 min. ved 180 grader. Tag fadet ud af ovnen og top med revet mozzarella. Bag grøntsagsfadet i yderligere 10 min. til osten har fået en lækker gylden farve. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.