Garam masala med kylling og kikærter

Garam masala med kylling og kikærter

Garam masala er en indiskkrydderiblanding, som kan købes i de fleste discountbutikker. Her har jeg lavet en lækker ret med garam masala, kylling, kikærter, peberfrugt, squash, tomat og cremefine. Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

2 peberfrugter

1 rødløg

1 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

1 spsk. garma masala

400g kylling i tern

½ squash

1 dåse kikærter

1 dåse hakkede tomater

1 spsk. tomatpuré

1 hønsebouillon

1 dl. Cremefine 7%

Salt og peber

Evt. Friske koriander og lime saft

 

Fremgangsmåde:

Skyl peberfrugterne og pil skrællen af løg og hvidløg. Skræ peberfrugt og løg i tynde både og hak hvidløget fint. Varm en gryde eller dyb pande med olivenolie og svits garam masala, hvidløg og kylling. Tilsæt peberfrugt og rødløg og svits det. Skyl kikærterne og squashen og riv squashen på den grove side af et rivejern. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, kikærter, squash, bouillon og cremefine og lad retten simre under låg ved middel varme i ca. 20 min. Smag til med salt og peber. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd