Garam masala med kylling og kikærter
Garam masala er en indiskkrydderiblanding, som kan købes i de fleste discountbutikker. Her har jeg lavet en lækker ret med garam masala, kylling, kikærter, peberfrugt, squash, tomat og cremefine. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
2 peberfrugter
1 rødløg
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 spsk. garma masala
400g kylling i tern
½ squash
1 dåse kikærter
1 dåse hakkede tomater
1 spsk. tomatpuré
1 hønsebouillon
1 dl. Cremefine 7%
Salt og peber
Evt. Friske koriander og lime saft
Fremgangsmåde:
Skyl peberfrugterne og pil skrællen af løg og hvidløg. Skræ peberfrugt og løg i tynde både og hak hvidløget fint. Varm en gryde eller dyb pande med olivenolie og svits garam masala, hvidløg og kylling. Tilsæt peberfrugt og rødløg og svits det. Skyl kikærterne og squashen og riv squashen på den grove side af et rivejern. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, kikærter, squash, bouillon og cremefine og lad retten simre under låg ved middel varme i ca. 20 min. Smag til med salt og peber. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.