Cremet blomkålssuppe m/ kylling & kalkunbacon

Cremet blomkålssuppe med kylling og kalkunbacon

Her har jeg lavet en nem og lækker blomkålssuppe med sprød kalkunbacon og kylling på toppen. Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

1 løg

1 fed hvidløg

240g kartofler

½ blomkålshoved (ca. 450g)

1 spsk. olivenolie

6 dl. vand

1 dl. cremefine 15%

1 grøntsagsbouillon

125g kalkunbacon

280g kyllingefilet

Salt og peber

Evt. purløg

 

Fremgangsmåde:

Pil skrællen af løg og hvidløg og hak dem groft. Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern. Pluk små buketter af blomkålen. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg, kartofler og blomkål. Tilsæt vand, bouillon og cremefine og lad det simre i ca. 20 min. Blend suppen og smag til med salt og peber. Skær kalkunbaconen i små tern, læg stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. Skær kyllingefileterne i mundrette størrelser og steg dem på en pande. Server blomkålssuppen med kylling, kalkunbacon og evt. friskt hakket purløg på toppen. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.

 

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd