Bagt grønkålssalat

Bagt grønkålssalat

Grønkål er en skøn efterår/vintergrønsag og den bliver bestemt ikke mindre skøn af at komme en tur i ovnen. Her har jeg lavet en grov salat med bagt grønkål, rød spidskål, æbler, granatæblekerner og en olie/eddike-dressing. Opskriften er beregnet til 2 personer.

 

Ingredienser:

150g fint hakket grønkål

½ spidskål

1 stk. æble

100g granatæblekerner

4 spsk. olivenolie

1 spsk. eddike

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Vend grønkålen med 2 spsk. olivenolie og lidt salt. Fordel grønkålen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 10 min. ved 130 grader varmluft. Snit spidskålen fint – brug evt. et mandolinjern. Skyld æblet og skær det i små tern. Rør 2 spsk. olivenolie sammen med eddiken. Vend grøntsagerne sammen med olie/eddike-dressingen og smag til med salt og peber. Velbekomme!

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise protein til denne ret.

 

 

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd