Paprikagryde med kylling og kidneybønner
En lækker simreret med røget paprika, aubergine, peberfrugt, kylling og kidneybønner. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
400g kyllingefilet
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
2 tsk. røget paprika (alm. paprika kan også bruges)
1 tsk. karry
1 aubergine
1 rød peberfrugt
70g tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
1 terning hønsebouillon
1 dåse kidneybønner
Salt og peber
Creme fraiche 9% eller skyr
Friske koriander eller andre friske krydderurter.
Fremgangsmåde:
Skær kyllingefileterne i mundrette størrelser. Skær løget i små terne og hak hvidløget fint. Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika, karry og kyllingestykkerne. Skær auberginen og peberfrugten i små tern. Tilføj aubergine og peberfrugt og steg det underomrøring i ca. 5-8 min. Tilføj tomatpuré, hakkede tomater og bouillon og lad det simre i ca. 15 min. Skyld kidneybønnerne, vend dem op i retten og lad det simre videre i ca. 10 min. Top med creme fraiche eller skyr og friske krydderurter. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad.