Sommersuppe
Den her suppe smager af sol og sommer og så er den virkelig nem at lave. Her har jeg lavet suppen med rejer, men du kan sagtens bytte rejerne ud med evt. kylling. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
240g kartofler
4 dl. vand
1 grøntsagsbouillon
200g champignoner
1 porre
2 dl. cremefine 7%
100g cherrytomater
400g rejer
2 håndfulde frisk spinat
1 citron
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skræl kartoflerne og skær dem små tern. Kom kartofler, vand og bouillon op i en gryde og lad det koge i ca. 10 min. Skyl og rens porren og skær den i tynde skiver. Skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte. Kom porre, champignoner og cremefine op i gryden og lad det simre videre i ca. 10 min. Skyl og skær cherrytomaterne i halve og kom cherrytomaterne og rejerne op i gryden og lad det simre videre i ca. 5 min. Skyl spinaten og vend den op i suppen lige inden servering. Smag til med citronsaft, salt og peber. Velbekomme!
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne suppe til aftensmad.