Rødkålssalat med stegte æbler og kanel
Den her salat smager dejligt af jul og kan både spises varm og kold. Spis den evt. sammen med and eller frikadeller. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
½ rødkål
2 æbler
2 spsk. raps- eller olivenolie
2 spsk. Sukrin gold
1 spsk. kanel
1 spsk. eddike
Frisk persille
16g hasselnødder
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Snit rødkålen fint og skær æblerne i både eller terne. Varm Sukrin, kanel og olie på en dyb pande. Fordel æblerne på panden og steg dem gyldne. Tilsæt herefter rødkål og eddike, og lad det ”stege” i ca. 15 min under omrøring. Smag til med salt og peber. Inden servering drysses med hakket persille og hasselnødder.
Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise dine proteiner til denne salat.