Gulerodsboller

Gulerodsboller

Opskriften er beregnet til 10 stk.

 

Ingredienser:

4 æg

150g hytteost

1 revet gulerod

2 spsk. rapsolie

25g rugmel

2 spsk. fiber husk

1 spsk. bagepulver

Fremgangsmåde:

Pisk æg meget luftigt. Vend hytteost, revet gulerod og rapsolie i æggemassen. Vend herefter rugmel, bagepulver og fiberHUSK i massen og lad dejen stå i ca. 10 min. Brug to skeer til at fordele passende størrelse boller på en bageplade. Bag bollerne ved 175 grader i ca. 20 min.

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise 2 boller som et mellemmåltid evt. med magert kødpålæg eller Philadelphia light.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd