Bagt grønkålssalat med feta

Bagt grønkålssalat med feta

Opskriften er beregnet til 2 personer

 

Ingredienser:

2-3 håndfulde fint snittet grønkål

2 stk. gulerødder

1/2 rød spidskål

60g perlebyg

50g feta

2 spsk. olivenolie

16 stk. hasselnødder

1-2 spsk. hvidvinseddike

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær gulerødderne i passende størrelser, vend dem med 1 spsk. olivenolie og bag dem ved 170 grader i ca. 30 min. Vend grønkål med 1 spsk. olivenolie og bag det ved 170 grader i ca. 10 min. Kog perlebyg efter forskriften. Lad det hele køle af. Snit spidskål fint, hak hasselnødderne og vend alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber.

 

Til dig der følger en personlig kostplan: Du skal huske at spise protein til denne ret.

Kontakt mig

    Hvad får du i en
    personlig kostplan hos mig

    Ingen binding

    Personlig kostplan

    Online

    kr. 899,-

    Personlig kostplan

    inkl. 1 opfølgning

    kr. 1149,-

    Personlig kostplan

    inkl. 3 opfølgning

    kr. 1549,-

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 3 gratis kostråd