Kalkun i cremet peanut sauce
En skøn ret til de kolde dage. Retten er velsmagende med et lille spicy twist. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser:
400g kalkun
2 spsk. peanut butter
1 spsk. rød karrypasta
1 spsk. raps- eller olivenolie
1 løg
300g cherrytomater
2-3 store håndfulde frisk spinat
Salt og peber
Evt. risten sesamfrø og Soja
60g brune ris (ukogt)
Fremgangsmåde:
Skær kylling eller kalkun i strimler og svits det i en wokgryde med olie og rød karrypasta. Skær løg i terne, hak hvidløg fint og svits det i wokken. Skyld spinat, halver cherrytomaterne, kom det i wokken og lad det simre. Til sidst tilsættes peanut butter. Smag til med salt og peber og server evt. retten med ristet sesamfrø og Soya. Kog risene efter forskriften.
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne ret til aftensmad, dog skal du være opmærksom på, at få den rette mænge protein.