Spicy karrysuppe med kyllingespyd
På de kolde og våde dag er denne suppe perfekt til at varme sig på. Den er virkelig simpel at lave og så smager skønt. Opskriften er beregnet til 2 personer.
Suppe:
2-3 spsk. gulkarry
2 spsk. oliven- eller rapsolie
1 fed hvidløg
400g frost grøntsager (her er brugt broccoli mix)
60g røde linser (ukogt)
8 dl. vand
1 grøntsagsboullion
Salt og peber
Evt. frisk basilikum til pynt
Kyllingespyd:
2 stk. kyllingebryst
1 spsk. oliven- eller rapsolie
Salt og peber
Grillspyd
Fremgangsmåde:
Hak hvidløg fint. Svits hvidløg og karry i en gryde med olie. Kom grøntsager, linser, vand og boullion i gryden og lad det simre i ca. 30 min. Blend suppen og smag til med salt og peber. Kyllingespyd: skær kyllingebrysterne i passende størrelser og kom stykkerne på træpinde. Vend kyllingespyddene i olie, salt og peber og kom dem i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
Til dig der følger en personlig kostplan: Du kan spise denne suppe til aftensmad.