Pandekager
Mit bud på 2 slags nemme, lækre og mættende pandekager, hvad end du er til dessertpandekager eller madpandekager. Jeg bruger FiberHUSK i mine opskrifter, men du kan bruge et hvilket som helst mærke af loppefrøskaller. Opskrifterne er beregnet til 1 person pr. opskrift.
Blåbærpandekager:
1 æg
1 æggehvide
½ spsk. fiberHUSK
½ tsk. vaniljepulver
1 tsk. Sukrin
1 hf. friske blåbær (eller frost)
Fremgangsmåde:
Pisk æg, æggehvide, fiberHUSK, vaniljepulver og Sukrin sammen til en ensartet masse, og vend blåbær heri. Tilsæt evt. lidt vand. Varm en pande op med rapsolie og fordel dejen i 2 klatter. Steg pandekagerne gyldne på hver side.
Spinatpandekager
1 æg
1 æggehvide
½ spsk. fiber HUSK
1 tsk. sesamfrø (kan undlades)
1 hf. frisk spinat (eller frost)
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Pisk æg, æggehvide, fiberHUSK, sesamfrø, salt og peber til en ensartet masse, og vend spinat heri. Tilsæt evt. lidt vand. Varm en pande op med raps- eller olivenolie og fordel dejen i 2 klatter. Steg pandekagerne gyldne på hver side.
Til dig som følger en personlig kostplan: Kan spises som et mellemmåltid evt. smurt med friskost, sukkerfri syltetøj eller Cheasy Skyr vanilje.